Oua cu marar

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 5527 vizualizari

 

Deja stiti ca dragul meu sot gateste. Si doar fiecare sot stie sa prajesca oua. Reteta aceasta nu si-o poate adjudeca,nu a descoperit-o el,provine din nordul Iranului,dar el mi-a aratat-o. Din partea mea,poate sa le si fiarba in marar,numai sa le faca el!
Oh,e foarte mandru de reteta asta si de cate ori intram pe bucataras ma intreba ce a mai scris lumea la reteta lui de mici cu oua!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1-3 linguri de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu marar:

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

retetepersane 1

29.11.2010, 15:59

Cat ma bucur ca m-ai lamurit ce e planta uscata care se pune pe oua.
Sotului meu ii placeau foarte mult, pana am spart din greseala borcanul cu iarba fermecata adusa din Iran, care nici el nu stia ce este...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 16:03

asta e si reteta preferata a sotului meu

Mitinita 1

29.11.2010, 20:16

retetepersane,el mi-a adus marar uscat din Iran,crezand ca aici nu se gaseste!
pusikmea,ma bucur ca si alti soti mananca precum al meu.si nu e asa ciudat cum am crezut ca e

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu sunca si cascaval